Bytte / retur

Vær nøye med å måle hunden når du velger hundeklær, senger eller andre produkter. Skulle det likevel ikke vise seg at produktet ikke passer, bytter vi selvsagt til en annen størrelse, eller returnerer pengene dersom vi ikke klarer å finne et produkt som passer. Du dekker kun portokostnad til oss. 

Vi er ikke så opptatt av at du returnerer innen de lovpålagte 14 dager, det gjør ingenting om det blir noen dager over - så lenge produktet er i tipp topp ubrukt stand. Behold kvitteringen på sendt retur, det er du som er ansvarlig for at varen kommer fram til oss. Varen som leveres tilbakes må være i lik stand som den ble kjøpt i. Alle produkter skal være rene og ubrukt ved retur. Varene skal returneres i originalemballasje.

OBS: Klær og senger som er synlig brukt utover det som kan anse som tilstrekkelig for å teste passformen; klær/seng som er skitne og fulle av hundehår byttes ikke. Er plagget/senga blitt tydelig brukt, vasket eller på en annen måten endret, forbeholder vi oss retten til å trekke et gebyr. Det samme gjelder for andre produkter. 

Skal du bytte til en annen størrelse må du gå i butikken og bestille på ny. Ditt opprinnelige kjøp vil bli kreditert når returen kommer tilbake til oss.